PİZZA

Pizza unu, içerisinde buğday unu, fungal alfa amilaz, antioksidan bulunduran ve pizza hamuru yapımında kullanılan standart bir undur. 

Kullanım alanı: Pizza çeşitleri.

İçindekiler: Buğday unu (Gluten) , Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz, Hemiselülaz, çeşitli enzimler.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede): % 0,60 (max.)
Protein (kuru maddede): % 11,0 (min.)

Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, ambalajda.

Spesifikasyon