Pastam unu, pastacılık sektörünün tüm çeşitlerinde mükemmel bir performans sergileyen bir undur. Aynı zamanda pasta, kek, poğaça, kurabiye ve çörek çeşitleri için kullanılan ideal bir undur.
Kullanım alanı: Pasta, kek, poğaça, kurabiye ve çörek çeşitleri
İçindekiler: Buğday unu (Gluten) , Fungal alfa amilaz, Antioksidan (Askorbik Asit – E300)
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %0,53 (max.)
Protein (kuru maddede): %11,5 (min.)
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen veya bez ambalajda.