ISPARTA EKMEĞİ

Isparta Ekmeği Unu, içerisinde buğday ununun yanı sıra fermente edilmiş ekşi buğday unu bulunduran ve Akdeniz mutfağının, Anadolu'ya yansıması olarak kabul edilen Isparta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır undur.

Kullanım alanı: Isparta ekmeği ve uzun fermantasyonlu ekmekler.

İçindekiler: Buğday unu (Gluten) , Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz, Fermente edilmiş ekşi buğday unu. 

Organoleptik özellikler:
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede): %1,9 (max.)
Protein (kuru maddede): %12,0 (min.)

Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, ambalajda

Spesifikasyon