HANEDAN

Hanedan unu, içerisinde buğday unu, vital gluten, hemüselülaz enzimi bulunduran ve genel olarak makine ve oklava yufkası imalatında kullanılan undur. Aynı zamanda pizza, hamburger, poğaça, pide ve diğer mayalı ürünlerin imalatında da kullanılan ideal bir undur.

Kullanım alanı: Yufka, pizza, hamburger, poğaça, özel pide ve ekmek çeşitleri.

İçindekiler: Buğday unu (Gluten) , Hemüselülaz enzimi.

Organoleptik özellikler:
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede): %0,55 (max.)
Protein (kuru maddede): %11,5 (min.)


Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen veya bez ambalajda.

Spesifikasyon