CIABATTA

Ciabatta ekmeği unu, içerisinde buğday unu, antioksidan, fungal alfa amilaz, hemiselülaz bulunduran ve İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Ciabatta ve Panini ekmeklerinin, İspanyol mutfağından ise Bolla Gallega ekmeğinin yapımını kolaylaştıran ideal bir undur.

Kullanım alanı: Ciabatta, panini, bolla gallega ekmeği.

İçindekiler: Buğday unu (Gluten), Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz, Hemiselülaz.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has beyaz renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede): %0,65 (max.)
Protein (kuru maddede): %11,0 (min.)

Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft ambalajda.

Spesifikasyon