Alaybeyi 1 Pidelik unu, içerisinde Buğday unu, Antioksidan, fungal alfa almaz bulunduran ve kır pidesi, lahmacun ve lavaş gibi fırın ürünlerinin yapımında kullanılan ideal bir undur.
Kullanım Alanı : Pide, lahmacun ve lavaş çeşitleri.
İçindekiler : Buğday unu (Gluten), Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz.
Organoleptik Özellikler
Koku ve aroma : Kendine has koku ve aromada.
Renk : Kendine has beyaz renkte.
Yapı : Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup, ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede) : %0,80 (max)
Protein (kuru maddede) : %11,5 (min)
Ambalaj Şekli : Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen ambalajda.