Alaybeyi 1 Ekmeklik unu, içerisinde buğday unu, antioksidan, gungal alfa amilaz bulunduran ve ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir undur. Özellikle ekmek tebliğine uygun bir undur.
Kullanım alanı: Odun, Matador ve Döner fırınlarda yapılacak ekmek çeşitlerine uygundur.
İçindekiler: Buğday unu, antioksidan(askorbik asit-E300), fungal alfa amilaz.
Organoleptik Özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %0,70< %Kül<%0,75
Protein (kuru maddede): %10,5 (min.)
Ambalaj şekli: Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg ve 50 kg. polipropilen ambalajda